Стали відомі всі нововведення дизайну iPhone 16, у тому числі кнопка Capture та розташування камер

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Наступна лінійка iPhone 16 від Apple має суттєво покращити поточні моделі, особливо у плані дизайну та продуктивності. У міру наближення до презентації цих флагманських пристроїв, до якої залишилося близько трьох місяців, з’являється все більше подробиць про їх дизайн та характеристики. Очікується, що iPhone 16 отримає нове вертикальне розташування камери та змінену конфігурацію кнопок. На відео , знятому нещодавно для роздрібного продажу, можна побачити розміри стандартного iPhone 16 з різних сторін і отримати уявлення про те, на що варто очікувати.

Реклама

Наразі в iPhone 15 та iPhone 15 Plus камери розташовані по діагоналі, але за чутками, Apple має намір повернутися до вертикального розташування, схожого на iPhone X, але з більшими розмірами. За відео від IceUniverse видно, що корпус камер став значно більшим, і мікрофон вбудований у цю підняту частину.

Окрім камер, на відео з чохлом можна побачити виріз під кнопкою живлення або боковою кнопкою. Чутки вказують на те, що цей виріз буде призначений для кнопки Capture, призначеної для розширення можливостей запису відео. Очікується, що ця кнопка буде ємнісною, а не механічною, що має практичне значення. Припускається, що кнопка Capture з’явиться в усіх моделях iPhone 16, що відповідає стратегії Apple підвищити зацікавленість користувачів у створенні просторових відео для Vision Pro.

Щодо iPhone 16, ймовірно, Apple замінить перемикач Mute кнопкою Action, аналогічною до тієї, що є в iPhone 15 Pro. Передбачається, що ця кнопка буде включати різні елементи керування, включаючи нові функції, які будуть представлені в iOS 18.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: