Смартфони

OnePlus Ace 3 Pro отримав акумулятор нового покоління та потужний процесор

Share
Час читання: 2 хв.

В Китаї відбулася презентація нового смартфона OnePlus Ace 3 Pro, який отримав вражаючі технічні характеристики. Головною особливістю пристрою став акумулятор Glacier Battery з ємністю 6100 мАг, розроблений спільно з CATL, з підтримкою швидкої зарядки потужністю 100 Вт. За словами виробника, це означає, що смартфон можна зарядити до 100% всього за 36 хвилин, що є вражаючою швидкістю. Крім того, після 4 років використання акумулятор зберігає щонайменше 80% початкової ємності.

Дисплей OnePlus Ace 3 Pro — це вигнутий з боків 6,78-дюймовий OLED-екран BOE S1 з роздільною здатністю 1,5K, частотою оновлення 120 Гц та яскравістю до 4500 ніт. У дисплеї вбудований оптичний сканер відбитків пальців, розташований на зручній висоті для зручності використання. Крім цього, компанія використовує «біонічний вібромотор» для покращення тактильного зворотного зв’язку, що підсилює враження від використання пристрою.

Щодо продуктивності, OnePlus Ace 3 Pro оснащений топовим процесором Snapdragon 8 Gen 3 з великим камерою для відведення тепла для запобігання перегріву. В топовій модифікації пристрій має 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x та накопичувач UFS 4.0 об’ємом 1 ТБ, що забезпечує швидку роботу та величезне простору для зберігання даних.

Цей смартфон представляється як вражаючий варіант для тих, хто шукає комбінацію високої продуктивності, вражаючого дизайну та продуманих інноваційних рішень у своєму мобільному пристрої.

Основна камера представлена ​​50-мегапіксельним сенсором Sony LYT-800, на додаток до якої йде ультраширококутний модуль на 8 Мп та макро на 2 Мп. Роздільна здатність фронталки становить 16 Мп.

З додаткових особливостей OnePlus Ace 3 Pro можна відзначити дводіапазонний GPS, багатофункціональний NFC, Bluetooth 5.4, Wi-Fi 7, ІЧ-порт, 5,5G та стереодинаміки з підтримкою Dolby Vision.

Версії та ціни OnePlus Ace 3 Pro:

  • 12 + 256 ГБ – $ 440;
  • 16 + 256 ГБ – $ 482;
  • 16 + 512 ГБ – $ 523;
  • 24 ГБ + 1 ТБ — $695.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    “Дія” отримала нові функції: керування медичними даними тепер онлайн

    Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про розширення функціоналу мобільного додатку "Дія", що надасть громадянам доступ…

    28.06.2024

    Windows 10 отримає ще п’ять років підтримки та оновлень

    Компанія Acros Security, яка розробила сервіс мікропатчів 0Patch для підвищення безпеки програмного забезпечення, повідомила гарну…

    28.06.2024

    Instagram почав тестувати ШІ-чати на основі своїх користувачів

    Instagram запускає нову функцію AI Studio, яка дозволяє блогерам створювати чат-ботів. Поки що ранній тест…

    28.06.2024

    Чому не варто залишати зарядний пристрій від смартфона в розетці

    На запитання «Де зазвичай знаходиться ваш зарядний пристрій?» більшість людей відповість: «У розетці». Ця звичка…

    28.06.2024

    Найкращі смартфони літа: топ-5 цікавих новинок

    Якщо ви любите нові технології та обожнюєте свіжі смартфони з запалу, зі спекою, ця стаття…

    28.06.2024

    Зміни дизайну Samsung Galaxy S25 Ultra будуть значно ширші, ніж очікувалося

    Очікується, що Samsung відійде від прямокутного дизайну своїх флагманських моделей Ultra. Інсайдер Ice Universe зазначив,…

    28.06.2024