В мережу потрапили ключові характеристики і ціна Nothing CMF Phone (1)

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Nothing підтвердила, що її підбренд CMF випустить доступний смартфон на базі Android. Хоча точна дата випуску пристрою поки не відома, китайський виробник зазначив, що ми можемо очікувати появу CMF Phone (1) “незабаром”.

Реклама

Ймовірно, планується продовжувати підготовку громадськості до випуску телефону у тижні, що випереджають його випуск, але, схоже, плани Nothing зійшли на неминучу змету після сьогоднішнього витоку.

У Twitter витекла вся ключова інформація про телефон, а також ціни для індійського ринку. CMF Phone (1) виглядає досить гідним середньорівневим смартфоном, навіть якщо він призначений бути спрощеною версією Nothing Phone (2a).

Характеристики CMF Phone (1), які потрапили в мережу:

  • Дисплей 6.7-дюймовий FHD+ AMOLED з частотою оновлення 120 Гц
  • Процесор MediaTek Dimensity 7300
  • Основна камера 50 МП + датчик глибини
  • Фронтальна камера 16 МП
  • Сканер відбитків пальців у дисплеї
  • Пам’ять 6/128 ГБ, 8/128 ГБ
  • Розширення пам’яті до 2 ТБ через microSD
  • Батарея 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 33W
  • Операційна система Android 14

Особливу увагу привертає інформація про ціни CMF Phone (1): версія 6/128 ГБ буде доступна для покупки в Індії за 15,999 індійських рупій (190 доларів), тоді як версія 8/128 ГБ коштуватиме17,999 індійських рупі (215 доларів).

На перший погляд, різниця в ОЗП на 2 ГБ між двома моделями не здається виправданою ціновою різницею. Можливо, є інші відмінності, які не були згадані в витоці. Також варто зауважити, що ці ціни включають знижки та інші пропозиції, які будуть доступні на момент випуску, тому ціна на CMF Phone (1) може зрости після закінчення знижок.

Порівнюючи з Nothing Phone (2a), CMF Phone (1) не має підсвічування Glyph і ультраширокої камери. Крім того, у CMF Phone (1) менший фронтальний селфі та підтримка лише проводової зарядки 33W, а не 45W.

На позитивній ноті, CMF Phone (1) поставляється з кращим процесором MediaTek Dimensity 7300, у той час як у Nothing Phone (2) встановлено попереднє покоління чіпсету MediaTek Dimensity 7200.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: