Xiaomi Mi Note 5: технічні характеристики від офіційного джерела

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З початку нинішнього року компанія Xiaomi вже успішно представила і запустила в продаж безліч смартфонів, багато з яких сильно схожі один на одного. Скопіювавши дизайн iPhone X цей виробник вирішив використовувати його буквально в кожному своєму телефоні. Слідом за тим, як в базі даних Євразійської економічної комісії (ЕАЕ) з’явився смартфон Xiaomi Mi Note 5, цей же саме джерело опублікувало окрему інформацію про його технічні характеристики.

За рахунок цього вдалося з’ясувати, чим новинка зможе порадувати покупців. Важливо зауважити, що отримання сертифікації ЄЕС – це обов’язкова умова для законного продажу будь-якого товару на території України, якщо він поставляється з інших країн світу. Офіційне джерело дозволило дізнатися, що Xiaomi Mi Note 5 оснащений 5,99-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +) і співвідношенням сторін 18:9, тобто дисплей телефону виявиться витягнутий в висоту.

В іншому, Xiaomi Mi Note 5 володіє 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 835 з тактовою частотою 2,45 ГГц і графічним прискорювачем Adreno 540. Купити новинку покупці зможуть щонайменше в одній модифікації, яка володіє 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш пам’яті, тому як інформація в базі ЕАЕ є тільки про неї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, новинка зможе похвалитися подвійною основною камерою, роз’ємом USB Type-C, модулями Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE і NFC, а також металевим корпусом і програмним сканером особи. За даними ресурсу Gizchina, офіційна презентація Mi Note 5 може трапитися не в другій половині нинішнього року, як раніше вважалося, а зовсім скоро – 31 травень 2018 року.

Якщо це дійсно так, то Xiaomi Mi Note 5 покажуть публіці в один день з багатьма іншими новинками китайської корпорації – смартфоном Mi 8 , браслетом Mi Band 3 і парочкою інших новинок, в тому числі операційною системою MIUI 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.