Apple назвала дату виходу iOS 18 Beta 2

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Apple підтвердила, що iOS 18 beta 2 буде доступна наступного понеділка, рівно через два тижні після оголошення iOS 18 на WWDC 2024. Важливо відзначити, що Apple підтвердила наявність двох нових функцій в iOS 18 beta 2: дзеркальне відображення iPhone і SharePlay для спільного використання екрану.

Реклама

Як ми вже згадували, Apple оголосила про ряд функцій для iOS 18, які ще не доступні в iOS 18 beta. Деякі з цих функцій не будуть готові до кінця цього року, після того як iOS 18 вже буде випущена для загального користування. Інші ж очікується, що будуть додані в процесі бета-тестування.

Сьогодні раніше Apple оголосила, що Apple Intelligence та інші функції iOS 18 не будуть доступні в ЄС цього року через DMA. В рамках цього оголошення представник Apple Фред Сайнз підтвердив, що iOS 18 beta 2 вийде наступного тижня і додасть функції дзеркального відображення iPhone та SharePlay для спільного використання екрану (через The Verge).

Дзеркальне відображення iPhone дозволить користувачам Mac відображати екран свого iPhone на Mac. Це включатиме взаємодію з iPhone, отримання сповіщень iPhone на Mac та безшовне перетягування між Mac і iPhone.

Ось деталі від Apple щодо спільного використання екрану SharePlay: “З покращеними можливостями спільного використання екрану, ви можете малювати на чиємусь екрані, щоб вони бачили, що можуть робити на своєму, або керувати їхнім екраном і виконувати дії самостійно.”

Окрім додавання цих нових функцій, ймовірно, що iOS 18 beta 2 виправить ряд помилок, внесе деякі зміни в інші нові функції тощо.

iOS 18 beta 2 буде випущена для розробників у понеділок, ймовірно, разом з другою бета-версією iPadOS 18, macOS Sequoia, tvOS 18, visionOS 2 і watchOS 11. Публічна бета-версія буде доступна в липні. Apple неодноразово заявляла, що окремі функції Apple Intelligence почнуть тестуватися цього літа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: