Honor готується до запуску цікавого бюджетного смартфона з підтримкою 5G

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Останнім часом Honor часто з’являється в заголовках, що свідчить про високу активність китайського виробника на ринку смартфонів. Magic V Flip є одним з найцікавіших складаних телефонів на ринку, але серія Honor 200 також є досить конкурентною, особливо в Європі, де ціни зазвичай вищі, ніж в інших регіонах.

Реклама

Сьогодні ми поговоримо про значно дешевший телефон від Honor, який буде представлений у Китаї, але має великі шанси з’явитися на інших ринках, де продаються продукти Honor.

Нещодавно виявлений Honor Play 60 Plus — це бюджетний смартфон, який з’явився на сайті China Telecom. Крім того, телефон з’явився на веб-сайті сертифікації 3C, що свідчить про те, що Honor представить цей телефон найближчим часом.

Гарна новина полягає в тому, що завдяки цим спискам ми знаємо не лише те, як виглядає телефон, але й більшість його ключових характеристик. Наприклад, Honor Play 60 Plus буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2, чипсетом, спеціально розробленим для бюджетних телефонів з підтримкою 5G.

Крім того, телефон має великий 6.77-дюймовий LCD дисплей з роздільною здатністю HD+ і частотою оновлення 120 Гц. На екрані є виріз для 5-мегапіксельної фронтальної камери. На задній панелі розміщено подвійну камеру, яка складається з 50-мегапіксельного основного сенсора та 2-мегапіксельної макро-камери.

Honor Play 60 Plus оснащений 12 ГБ оперативної пам’яті та внутрішньою пам’яттю обсягом 256 ГБ або 512 ГБ, що є незвично високим для бюджетного смартфона. Також пристрій має потужний акумулятор на 6000 мАг з підтримкою 35 Вт швидкої зарядки.

І це ще не все! Honor Play 60 Plus буде доступний у Китаї в трьох різних кольорах: Phantom Black, Wonderland Green та Moonlight White. Згідно з даними на сайті China Telecom, телефон буде коштувати 1500 CNY, що приблизно становить 205 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоphonearena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: