Витік інформації про камеру Samsung Galaxy S25 Ultra натякає на оновлення сенсорів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Поки Samsung готується до свого наступного заходу Unpacked, запланованого на 10 липня, на якому будуть представлені Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6, збільшується інтерес до наступної флагманської серії Galaxy S. Хоча запуск Galaxy S25 Ultra відбудеться ще через кілька місяців, з’явилися свіжі чутки про його камеру.

Реклама

Технічний інсайдер Sperandio4Tech натякає на два значні оновлення сенсорів для Galaxy S25 Ultra. По-перше, ультраширококутний сенсор може перейти на новий JN1 сенсор з розміром 1/2,76 дюйма. Хоча він трохи менший, ніж сенсор Galaxy S24 Ultra розміром 1/2,55 дюйма, він може здійснити вражаючий стрибок у роздільній здатності з 12 Мп до 50 Мп.

Тим часом телефотооб’єктив з оптичним збільшенням 3x також може отримати оновлення. За словами інсайдера, він може отримати новий сенсор Isocell розміром 1/3 дюйма, що трохи більший, ніж сенсор розміром 1/3,52 дюйма на Galaxy S24 Ultra. Крім того, це оновлення також може супроводжуватися зростанням роздільної здатності з 10 Мп до 50 Мп.

Інсайдер також вказує, що в розробці є нові алгоритми, проте деталі ще тримаються в секреті. Ці алгоритми є ключовими для смартфонної фотографії, оскільки вони підвищують якість зображення і функціональність понад те, що може досягти фізичне обладнання камери саме по собі.

Наприклад, підвищені алгоритми Galaxy S24 Ultra підняли планку з якісними фотографіями в умовах слабкого освітлення, значно поліпшили стабілізацію для знімків і відео без тремтіння, створили більш чіткі портрети і надзвичайне масштабування, що забезпечує 100-кратне космічне збільшення навіть без перископної камери з 10-кратним збільшенням.

Однак слід ставитися до цього чутки з певною долею скептицизму, оскільки ще рано. Багато що може змінитися до очікуваного запуску серії Galaxy S25 у 2025 році. Але якщо чутка підтвердиться, заміна старого 10-мегапіксельного сенсора з 3-кратним збільшенням на вище мегапіксельний сенсор може виявитися розумним рішенням. Оновлення до вищого рівня мегапікселів може покращити якість зображень, відповісти на вимоги споживачів і підготувати шлях для додаткових функцій у майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоphonearena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: