Ігри та відео не є найбільш популярними серед власників iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з аналізом аналітичної компанії CIRP, власники iPhone в США активно використовують свої пристрої для різноманітних діяльностей. Найбільш популярними серед них є переписування повідомлень і відвідування веб-сайтів, що займаються 95% та 94% власників iPhone щодня відповідно. На другому місці за популярністю знаходиться перегляд відеороликів, що цікавить 74% власників, які це роблять щонайменше пару разів щодня.

Реклама

Захоплення зйомкою та редагуванням фотографій дотримуються 61% користувачів, а грають в ігри – 64%. Щодня три з п’яти власників iPhone активно фотографують або редагують свої зображення. Далі слідують використання електронної пошти (81%), телефонний дзвінок (80%) і прослуховування музики (71%).

Отже, ідея про те, що власники iPhone віддають перевагу іншим заняттям, ніж перегляд відео, підтверджується цими статистичними даними.

Нещодавній анонс Apple Intelligence може вплинути на роботу з апаратами iPhone. Функції штучного інтелекту Apple включають розумні відповіді на електронні листи, інструменти допомоги в написанні листів і короткий виклад вмісту листів. Поява таких інструментів може підвищити популярність месенджерів та електронної пошти серед власників iPhone.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ