Чохол для Galaxy Z Fold 6 підтверджує відсутність значної зміни розміру дисплея

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Якщо ви все ще тримали надію, що Galaxy Z Fold 6 принесе помітно більший дисплей, фото чохла для телефону, опубліковане відомим виробником чохлів Thinborne на платформі X (раніше Twitter) з хештегом #fold6, розчарує вас.

Реклама

Фото надає додаткові докази того, що Samsung не збирається робити значних змін у розмірі дисплея. Дисплей буде трохи ширший через інший формат екрану, проте доступна площа екрану залишиться майже такою самою.

Схожа ситуація з 7,6-дюймовим згинним дисплеєм. Його розмір залишиться таким самим, але новий формат екрану зробить його коротшим і ширшим.

Крім ширших екранів, Galaxy Z Fold 6 отримає більш кутовий вигляд завдяки гострішим кутам. Також ймовірно, що вага пристрою зменшиться на близько 15 грамів і він отримає титановий каркас.

Щодо інших характеристик, Galaxy Z Fold 6 виявиться знайомим всім. Він отримає звичайні щорічні оновлення, такі як новіший чіп Snapdragon і нове програмне забезпечення. Проте все, від характеристик камери до ємності батареї, очікується, що залишиться без змін.

Samsung працює над моделлю Galaxy Z Fold 6 Ultra, яка може мати кращі характеристики, ніж стандартний Fold 6. Проте Ultra-модель наразі виглядає як ексклюзив для Кореї. Ймовірно, вона також буде надзвичайно дорога, оскільки навіть стандартний Fold 6 очікується мати вищу стартову ціну на $100.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: