В мережу потрапила дата анонсу першого смартфона CMF

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Масштабна презентація відбудеться 8 липня, коли нові гаджети будуть представлені під брендом CMF. Ця інформація з’явилася в обліковому записі бренду в колишньому Twitter.

Реклама

Презентація розпочнеться о 12:00 за київським часом. CMF є суббрендом Nothing, відомого створенням “пустофонів” з прозорим дизайном, таких як Phone (1), Phone (2) та бюджетна модель Phone (2a). В контексті Nothing, CMF можна порівняти з Redmi для Xiaomi. Основний бренд зосереджений на випуску флагманських та інноваційних продуктів преміум-сегменту, тоді як суббренд фокусується на доступних цінах та популярному дизайні.

Назва CMF розшифровується як Color, Materials, Finish (Колір, Матеріали, Оздоблення), що відображає підхід бренду до створення своїх продуктів.

У рамках липневої презентації очікується анонс п’яти нових девайсів, включаючи годинник, навушники та зарядні пристрої.

  • CMF Phone 1;
  • CMF Watch Pro 2;
  • CMF Buds Pro 2;
  • CMF Charger; 
  • CMF Powerbank

Ключовим продуктом стане телефон CMF Phone 1 – перший для бренду. Раніше дані про нього виявили на сайті Бюро індійських стандартів (BIS). Згідно з документами, девайс має модельний номер А015. Передбачається, що він отримає 6,67-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 120 Гц. За продуктивність відповідатиме процесор Dimensity 7300, за фото- та відеозйомку – основна камера на 50 Мп. Місткість акумулятора, відповідно до витоків, складе 5000 мАг.

Ціна CMF Phone 1 поки залишається в таємниці, але відомо, що вона буде меншою за 300 доларів, тобто дешевше, ніж раніше представлений Nothing Phone (2a). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоX.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: