Ціна на Galaxy Z Flip 6 перевищить $1000: що робить її виправданою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung Galaxy Z Flip 6 обіцяє значні покращення порівняно зі своїм попередником, Galaxy Z Flip 5. Згідно з останніми даними тестування продуктивності Geekbench, нова модель отримає потужний процесор Snapdragon 8 Gen 3 і збільшений обсяг оперативної пам’яті до 12 ГБ.

Реклама

Процесор Snapdragon 8 Gen 3 з 4 ядрами Cortex-X4, що працюють на тактовій частоті до 3,4 ГГц, забезпечить Z Flip 6 значний приріст продуктивності. В тесті Geekbench новий смартфон набрав 2247 балів в одноядерному режимі та 6857 балів у багатоядерному. Це означає збільшення продуктивності на 13,2% та 30% відповідно у порівнянні з Galaxy Z Flip 5.

Збільшений обсяг оперативної пам’яті до 12 ГБ дозволить Z Flip 6 працювати швидше та стабільніше при запуску вимогливих додатків і багатозадачності. Це особливо важливо у зв’язку з впровадженням нової технології Samsung штучного інтелекту Galaxy AI, яка дебютує в лінійці Galaxy у 2024 році.

Інші очікувані характеристики Galaxy Z Flip 6 включають основний складний AMOLED-екран діагоналлю 6,7 дюйми з частотою оновлення 120 Гц, 3,4-дюймовий дисплей на корпусі, основну камеру з роздільною здатністю 50 Мп і акумулятор ємністю 4000. Останній на 20% більше, ніж у Galaxy Z Flip 5.

За чутками, стартова ціна Galaxy Z Flip 6 становитиме 1100 доларів США. Це найвища ціна, яку Samsung встановлював на базову модель лінійки Flip, що є виправданим підтримкою технології Galaxy AI, а також спеціальною пропозицією збільшеного місця для зберігання даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: