Sony Xperia 1 VII може отримати абсолютно новий дизайн камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Sony нещодавно анонсувала свій флагманський смартфон Xperia 1 VI з процесором Snapdragon 8 Gen 3 і новітнім датчиком основної камери Exymor T. Тепер з’явилися перші чутки про його наступника, Xperia 1 VII.

Реклама

За попередньою неофіційною інформацією, традиційне вертикальне компонування камери може бути замінено, що потенційно дозволить використовувати більший модуль розміром 1/2,3 дюйма з діапазоном фокусних відстаней 70-200 мм. Надширококутні камери можуть отримати оновлення до 1/2,3-дюймових сенсорів, зберігаючи при цьому технологію двошарових транзисторних пікселів. Основна камера при цьому збереже сенсор розміром 1/1,3 дюйма.

Крім того, повідомляється про можливе припинення випуску серії Xperia 5, внаслідок чого Xperia 1 залишиться єдиною лінійкою смартфонів високого класу Sony. Джерело, яке надало цю інформацію, у минулому не відзначалося підтвердженими витоками, тож цю інформацію поки що варто віднести до чуток.

Крім того, раніше з’явилася інформація про те, що Sony працює над наступником Xperia Pro-I. Повідомляється, що пристрій буде оснащений компактним 6-дюймовим дисплеєм із 2K OLED-панеллю та 1-дюймовим сенсором основної камери. За чутками, пристрій називатиметься Xperia Pro C та отримає Snapdragon 8 Gen 3, 12 ГБ ОЗУ та 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, а також батарею ємністю 5000 мА•год із підтримкою швидкої зарядки PD 45 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: