Без чіпів Exynos: всі моделі Samsung Galaxy S25 будуть оснащені Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після запуску серії Galaxy S24 компанія Samsung спрямовує свої зусилля на швидкий анонс нових складних пристроїв. Очікується, що Galaxy Z Fold 6 та Z Flip 6 будуть представлені 10 липня у Парижі. Тим часом, Samsung вже почала роботу над смартфонами серії Galaxy S25.

Реклама

Галузевий аналітик Мінґ-Чі Куо повідомив приємну новину для користувачів багатьох регіонів. Згідно з його інформацією, серія Samsung Galaxy S25 буде побудована виключно на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 у всіх регіонах.

Протягом багатьох років Samsung постачала свої флагманські смартфони серії Galaxy S із власними однокристальними системами Exynos у багато регіонів по всьому світу. Наприклад, близько 60% пристроїв серії Galaxy S24 цього року було оснащено SoC Exynos 2400.

Однак Куо стверджує, що жодна модель Galaxy S25 не отримає чіпи Exynos 2500. А оскільки ціна Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 збільшиться на 25-30%, очікується, що Qualcomm отримає значну вигоду від збільшення замовлень з боку Samsung.

Оскільки TSMC є ексклюзивним постачальником Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, яка буде здійснюватися з використанням техпроцесу N3E, очікується, що TSMC також отримає вигоду від збільшення замовлень Qualcomm.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоX.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: