У мережі з’явилися офіційні характеристики Galaxy Z Flip 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung планує представити свій наступний смартфон Galaxy Z Flip 6 на майбутньому заході Galaxy Unpacked, запланованому на 10 липня 2024 року. Хоча до офіційного дебюту залишилося майже місяць, вже зараз ми знаємо практично все про цей пристрій завдяки витіканням від інсайдерів.

Реклама

Останній витік, представлений Smartprix, розкриває офіційні характеристики Galaxy Z Flip 6, які підтверджують всю інформацію, що раніше стала відома про цей пристрій.

Хоча витік не містить нічого нового, давайте знову розглянемо його, щоб освіжити ваші знання про те, що пропонує майбутній складний телефон-розкладачка від Samsung.

Згідно з офіційною специфікацією, що просочилася, основним дисплеєм Galaxy Z Flip 6 буде Dynamic AMOLED 2X з роздільною здатністю Full HD+ (2640 x 1080 пікселів) і частотою оновлення 120 Гц, а екраном на кришці буде Super AMOLED з роздільною здатністю 720 x 748 пикселів. Хоча розміри цих екранів не згадуються, наскільки нам відомо, розмір основного дисплея складе 6,7 дюйми, а обкладинки – 3,4 дюйми.

Що стосується обчислювальної потужності, то в офіційній специфікації Galaxy Z Flip 6 зазначено, що телефон буде оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Хоча про оперативну пам’ять і сховище нічого не говориться, попередній витік показав, що він буде доступний у двох конфігураціях пам’яті: 8 ГБ ОЗУ + 256 ГБ вбудованої пам’яті та 8 ГБ ОЗУ + 256 ГБ вбудованої пам’яті. Телефон працюватиме під керуванням Android 14 One UI 6.1.1.

Щодо фото, офіційна специфікація підтверджує, що телефон матиме дві задні камери: ширококутну/основну камеру на 50 МП з оптичною стабілізацією зображення та надширококутну камеру на 12 МП. Попереду буде одна камера на 10 Мп. Основна камера ззаду зможе записувати відео з роздільною здатністю до 4K і частотою 60 кадрів за секунду.

Варіанти підключення Galaxy Z Flip 6: телефон буде оснащений портом USB 3.2 Gen 1 Type-C, тридіапазонним Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, GPS, ГЛОНАСС, Beidou, Galileo та НФК. Тепер, коли дизайн, характеристики та ціна Galaxy Z Flip 6 відомі, все, що нам потрібно зробити, це спокійно дочекатися його запуску 10 липня 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: