Samsung залишається на вершині ринку смартфонів у Європі, а Xiaomi та Redmi входить у топ-10

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На початку 2024 року європейський ринок смартфонів показав помірне зростання, збільшивши постачання на 2% порівняно з попереднім роком, повідомляє звіт від Canalys.

Реклама

Samsung залишається лідером на ринку, утримуючи свої позиції з п’ятьма найбільш популярними моделями. Водночас, продукція Apple, така як iPhone 15 Pro Max, 15 Pro і 15, залишається сильними конкурентами, проте Samsung продовжує зберігати стабільність.

На глобальному рівні бренд Xiaomi Redmi зазнав значного прориву, вперше увійшовши до топ-10 з двома моделями: Redmi 13C та Redmi Note 13 4G. Це свідчить про значні зміни у структурі ринку, де Xiaomi здобуває позиції серед визнаних лідерів.

У першому кварталі 2024 року ринок смартфонів високого класу досяг рекордного рівня: на пристрої за ціною понад 800 доларів припало 32% від загального обсягу продажів. У звіті відзначається тенденція до використання пристроїв преміум-класу, коли споживачі віддають перевагу більш дорогим смартфонам.

Redmi 13C та Redmi Note 13 4G – чудові доповнення до списку топ-10. Redmi 13C оснащений процесором Helio G85, доступний у трьох варіантах зберігання даних та має 6,74-дюймовий екран з роздільною здатністю 1600×720. Redmi Note 13 4G оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 685, доступний у трьох варіантах зберігання даних та має 6,67-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю 2400×1080.

В цілому, європейський ринок смартфонів переживає поєднання зростання та змін: Samsung зберігає лідерство, тоді як бренд Xiaomi Redmi досягає значних успіхів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: