Apple обіцяє повернути давно забуту функцію в iOS 18

Час читання: < 1 хв.
Apple обіцяє повернути давно забуту функцію в iOS 18

Apple повернула до iOS 18 розширений SharePlay, який тестувався, але не був випущений торік. Про це повідомляє MacRumors.

Реклама

За інформацією джерела, нова версія SharePlay дозволяє використовувати Apple Music на домашніх медіапристроях Apple, таких як HomePod, HomePod mini та Apple TV. Спочатку ця функція була анонсована на WWDC 2023 у складі iOS 17, але під час тестування була випущена без підтримки трансляції на колонки і телевізори. У бета-версії iOS 17.4 та iPadOS 17.4 розробники додали цю можливість, але до моменту офіційного релізу її видалили.

Зараз читають  Як новий штучний інтелект Apple Intelligence змінить гаджети компанії
Тепер SharePlay для Apple Music на Apple TV і HomePod повертається в першу бета-версію iOS 18. Функція справно працює, і дозволяє кільком користувачам керувати музикою, яка грає на ТВ-приставці або яблучній колонці. Примітно, що опція не вимагає передплати у всіх бажаючих контролювати плейлист.Щоб підключитися до Apple TV, достатньо відсканувати QR-код на екрані телевізора. Коннект HomePod відбувається аналогічним методом, тільки з екрана iPhone власника колонки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОMacRumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.