iPhone з iOS 18 сповіщатимуть про використання повільної зарядки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На конференції розробників WWDC 2024 компанія Apple представила кілька значних оновлень операційної системи iOS 18. Основна увага була зосереджена на появі Apple Intelligence та інтеграції цієї системи з різними встановленими додатками. Цього року користувачі отримають більше контролю над своїми пристроями у повсякденному використанні.

Реклама

Серед нововведень для підвищення зручності є розширені налаштування акумулятора, які дозволяють відстежувати швидкість заряджання. Система iOS 18 сповістить вас, якщо до вашого iPhone підключено повільний зарядний пристрій. Для цього потрібно перейти до розширених параметрів акумулятора в налаштуваннях системи.

Про цю функціональність повідомили на форумі Reddit. Один із користувачів підключив до iPhone 15 Pro Max адаптер із потужністю зарядки всього 5 Вт. Система повідомила, що заряджання відбувається повільно. Бета-версія iOS 18 для розробників отримала більше кольорів на графіку заряду акумулятора. Під час повільного заряджання відображається помаранчева смуга та напис «Повільний зарядний пристрій».

Наразі ця інформація доступна в налаштуваннях акумулятора замість повідомлення з описом того, що пристрій заряджається недостатньо швидко. Звичайно, було б краще, якби інформація з’являлася на головному екрані без потреби шукати її у глибинах налаштувань. У індикаторі повільної зарядки також є посилання на статтю підтримки Apple, але поки вона не відкривається.

Невідомо, яка потужність зарядки вважається Apple кордоном між повільною і нормальною зарядкою, але відомо, що доступні розширені ліміти зарядки. Якщо раніше можна було змусити її зупинятися на рівні 80%, тепер доступні значення 85%, 90% і 95%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: