Розкриті деталі про Redmi Note 14 та майбутні флагмани Realme та Honor

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

В першу чергу йдеться про оновлення найпопулярнішої лінійки Xiaomi – Redmi Note 14. Зазначено, що буде кілька моделей, які отримають екран із роздільною здатністю 1,5К. Варіанти можуть відрізнятися формою екрана: одні отримають плоский дисплей, а інші – трохи вигнутий. Зазначається, що у лінійці Redmi Note 13 вигнутий екран є лише у найдорожчої моделі Pro+.

Реклама

Також вказується, що гаджети отримають “флагманську” камеру, без конкретизації. Зазначається, що нові моделі можуть зосередитися на більших матрицях камер, а не на кількості мегапікселів, як це є зараз. Також відзначається, що базові моделі Redmi Note можуть відчути вигоду від оптичної стабілізації, якої зараз немає.

Інсайдер також згадує, що одна з моделей Redmi Note 14 може стати дебютом для процесора Snapdragon 7s Gen 3. Відомо, що Realme також готує новинку з цим процесором.

Redmi Note 14 вийдуть у Китаї приблизно восени, а трохи пізніше надійдуть у глобальний продаж. Також варто враховувати, що лінійка Note 14 знову буде представлена ​​у версіях 5G та 4G з різними процесорами.

Далі інсайдер торкнувся теми флагманів. За його даними, на кінець року Realme готує модель GT7 Pro, яка стане вершиною всіх смартфонів компанії і прийде на зміну представленому наприкінці 2023 року GT5 Pro. Девайс запропонує новий дисплей, хоча його роздільна здатність залишиться незмінною.

Основні зміни включають роботу над батареєю і камерами. Порівняно з нинішнім GT6 Pro, ємність батареї зросте з 5400 мАг мінімум до 5800 мАг. Гаджет також запропонує модернізовану камеру-перископ, а модуль для надширококутної зйомки може отримати сенсор із роздільною здатністю 50 Мп. У актуальної моделі, нагадаємо, тут лише 8 Мп.

У свою чергу інший інсайдер, Digital Chat Station, нещодавно згадував схожі дані. За його інформацією, GT7 Pro отримає флагманський Snapdragon 8 Gen 4, а також дисплей дуже високої якості. Що стосується зарядки потужністю 300 Вт, інформація про яку днями вибігла в мережу, то джерело спростував ці дані, сказавши, що зараз Realme зосереджена на об’єднанні батареї 6000 мАч з зарядкою 100 або 120 Вт.

Нарешті, інсайдери відкрили завісу таємниці над флагманами Honor Magic 7. За даними Smart Pikachu, створення новинок йде швидше звичайного, а анонс замість січня 2025 року можливий вже під кінець цього року. В основі лежатиме процесор Snapdragon 8 Gen 4.

Головною особливістю девайса стануть дисплеї. Цього року, нагадаємо, унікальні двошарові OLED-екрани отримали лише вкрай дорогі моделі Ultimate/Porsche Design, які також не продаються в Росії. Однак, якщо вірити інсайдеру, у лінійці Magic 7 двошаровий OLED може бути щонайменше у версії Pro.

Двошаровий OLED-екран часто називають ще подвійним чи тандемним. Нещодавно такі з’явилися в планшетах iPad Pro, але в iPhone і в Android-флагманах, крім Honor, їх ще немає. Такий екран одночасно виходить яскравішим і економнішим за споживанням енергії. До того ж він значно довговічніший. Ну а мінусом поки що є ціна та обмеженість виробництва.

Форма дисплеїв залишиться мікровигнутою. Очевидно, Honor вважають це розумним компромісом між прямими і сильно вигнутими екранами. Нові гаджети отримають дисплеї з роздільною здатністю 1,5К і, вперше, 2K у версіях Pro. Такий великий дозвіл зараз Honor використовує тільки для складних моделей.

Зі свого боку зауважимо, що екран майбутніх флагманів Honor напевно знову відрізнятиметься високою частотою ШІМ, понад 4000 Гц, що теоретично має бути добре для зору.

На жаль, про камери Magic 7 Pro інсайдер нічого не сказав, додавши лише, що істотного прогресу варто чекати в ємності батареї та потужності бездротової зарядки.

Нарешті, Smart Pikachu зазначив, що в лінійці майбутніх Magic знову будуть більш просунуті моделі, ніж базова та версія Pro. Однак цих найбільш ультимативних Magic 7 варто очікувати тільки в 2025 році.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: