iPhone тепер можуть попереджати про повільну зарядку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Користувачі iPhone, які першими встановили бета-версію iOS 18, діляться новими функціями, прихованими в операційній системі. Згідно з інформацією від MacRumors, тепер iPhone можуть повідомляти користувачів, коли пристрій заряджається за допомогою повільного зарядного пристрою.

Реклама

Щоб побачити інформацію про повільну зарядку, потрібно відкрити програму «Налаштування» та перейти до розділу «Акумулятор». У пункті «Рівень заряду» з’явився різнокольоровий графік. Якщо раніше він завжди був зеленим, то тепер у ньому з’явився оранжевий колір. Оранжевий сегмент на графіку вказує проміжки часу, коли смартфон заряджався повільно.

Повільною вважатиметься зарядка потужністю 5 Вт. При використанні потужніших зарядних пристроїв на графіку з’являться зелені смуги.

Очікується, що за допомогою цього нововведення власники iPhone зможуть краще оцінювати здоров’я акумулятора. Крім того, деякі сторонні виробники зарядних пристроїв можуть брехати та завищувати потужність заряджання. Може виникнути така ситуація, що користувач купив нібито потужну зарядку, а телефон все одно заряджається повільно. Щоб у людини не виникало претензій до самого iPhone, девайс показуватиме чесне енергоспоживання.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ