Смартфони

Функція Apple Intelligence в iOS 18: не всі зможуть її використовувати в день релізу

Share
Час читання: < 1 хв.

Apple впроваджує велику кількість нововведень у своєму оперативному ПЗ iOS 18, що ґрунтуються на штучному інтелекті, та проводить безліч оновлень, щоб перетворити цю операційну систему на особистого помічника. Одним з головних нововведень стала функція Apple Intelligence, яка відзначається можливістю виконувати складні завдання з урахуванням конфіденційності особистих даних та без зберігання їх на хмарних серверах. Очікується, що Apple Intelligence буде доступна на всіх сумісних моделях iPhone наприкінці поточного року. Однак користувачам може знадобитися трохи почекати, оскільки ця функція, ймовірно, не буде доступна відразу після випуску.

За даними видання MacRumors, бета-версія iOS 18 вказує на наявність Apple Intelligence, використовуючи концепцію черги очікування, що може означати, що користувачам, можливо, доведеться трохи зачекати, перш ніж вони зможуть спробувати досягнення Apple та OpenAI в області штучного інтелекту.

Серед величезної кількості нововведень iOS 18 Apple Intelligence виділяється як одне з найцікавіших. Функція буде представлена ​​в бета-версіях платформи пізніше цього літа. Перед випуском бета-версії компанія проведе ретельне тестування та доопрацювання. Після того, як технологія стане доступною для розробників, вона піддасться подальшому доопрацюванню до офіційного запуску, який очікується у вересні або, можливо, у жовтні.

Примітно, що для використання Apple Intelligence будуть потрібні iPhone 15 Pro або iPhone 15 Pro Max, оскільки вона не буде сумісна з попередніми моделями. Ця відмінність зумовлена ​​недостатніми обчислювальними можливостями старих моделей iPhone.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iOS
  • Останні записи

    Google анонсувала неочікувану подію Pixel на 13 серпня

    Google зазвичай проводить щорічний захід з презентації смартфонів Pixel у жовтні, але цього року все…

    25.06.2024

    Випущена нова Beats Pill – перша колонка Apple з 2015 року

    Компанія Beats не випускала нові моделі колонок протягом тривалого часу - останньою була модель Pill…

    25.06.2024

    Redmi Note 14 Pro відмовиться від основної камери на 200 МП

    Очікується, що Redmi Note 14 Pro (та Pro+, але ми будемо згадувати лише Pro для…

    25.06.2024

    Apple пояснила, чому функції Apple Intelligence не підтримуються навіть на молодших моделях iPhone 15

    Функції Apple Intelligence будуть доступні лише на найновіших iPhone та iPad/Mac, що базуються на платформі…

    25.06.2024

    Фактори, що визначають ціну вторинного ринку смартфонів

    Розглядаєте ідею придбання нового смартфона, але не впевнені, що робити зі своїм старим? Продаж телефону…

    25.06.2024

    Samsung припинила підтримку трьох популярних моделей смартфонів 2020 року

    Південнокорейський гігант у сфері мобільної електроніки, відомий також в американському ринку як постійний конкурент Apple,…

    25.06.2024