Як новий штучний інтелект Apple Intelligence змінить гаджети компанії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Основною метою Apple Intelligence є покращення персональних пристроїв, роблячи їх більш корисними та зручними у використанні.

Реклама

Новинка надасть користувачам безліч нових можливостей. Мовні інструменти дозволять переписувати та коригувати текст у будь-яких додатках, навіть у сторонніх, пріоритизувати повідомлення та електронні листи, генерувати відповіді на них та створювати резюме, наприклад, протоколи зустрічей.

Інструменти для роботи із зображеннями дадуть змогу створювати оригінальні зображення, генерувати емодзі, видаляти непотрібні об’єкти з фотографій та швидко знаходити потрібні знімки у програмі «Фото».

Також можна буде створювати відео з зображень у бібліотеці.

Siri стане більш розуміючою та прощаючою помилкою у запитах, зможе виконувати дії на основі контексту, працювати з даними на екрані та виконувати крос-додаткові команди.

Також помічник отримає новий зовнішній вигляд з анімацією по краях пристрою і можливість введення запитів з клавіатури.

Apple також співпрацює з OpenAI для глибокої інтеграції ChatGPT до iOS 18, iPadOS 18 та macOS Sequoia.

Це дозволить Siri та інструментам для письма використовувати потужність ChatGPT без необхідності мати обліковий запис OpenAI, зберігаючи високі стандарти конфіденційності Apple.

Apple Intelligence буде доступний на iPhone 15 Pro та Pro Max, iPad з чіпами M1, M2 або M4, та Mac з чіпами M1, M2 або M3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: