Нова функція в iOS 18: зміна радіуса розсіювання світла ліхтарика на iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На WWDC 2024 Apple представила багато нових функцій та оновлень, серед яких був і ліхтарик iPhone. Ця функція, зазвичай, не привертає особливої уваги, адже вона є простим інструментом, який просто працює – ви увімкнули його і вимкнули. Однак цього разу Apple приділила увагу цій функції. Головною новітньою можливістю iOS 18 є зміна розташування ліхтарика на екрані блокування, що дозволяє уникнути його випадкового включення. Окрім цього, вдалося виявити невелику додаткову функцію, про яку компанія не згадала на заході.

Реклама

Небагато покопавшись, вдалося виявити, що у ліхтарику є нова, не згадана особливість. Вже давно існує можливість регулювати інтенсивність ліхтарика, а в iOS 18 з’явилося регулювання радіусу світла. Це означає, що ви зможете змінювати інтенсивність або ширину напрямку світла.

Як бачите, інтерфейс користувача виглядає інакше, і тепер у вас є два повзунки для управління інтенсивністю і радіусом світла.

Це досить цікаво, оскільки такої функції ще не було на жодному пристрої під керуванням Android. Публічна бета-версія iOS 18 вийде у серпні, а фінальний реліз заплановано на осінь 2024 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: