Перший витік One UI 7.0: очікується радість для власників смартфонів Samsung Galaxy

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung зберігає найбільш помітні зміни в дизайні оболонки One UI для майбутнього значного оновлення. Про це повідомляє SamMobile.

Реклама

Ця нова версія оболонки, відома як One UI 7.0, була розкрита надійним інсайдером Ice Universe. За його словами, хоча незабаром Samsung планує випустити One UI 6.1.1, це буде невеликий апдейт з дрібними поліпшеннями у пакеті Galaxy AI. Проте найбільший редизайн оболонки очікується саме у версії One UI 7.0.

За заявою інсайдера, у сьомій версії Samsung значно покращить користувальницький інтерфейс (UI) і досвід користувача (UX). Оболонка базуватиметься на Android 15 і вже проходить перше тестування всередині компанії. Перша бета-версія для власників Galaxy S23/S24 очікується вже скоро, а реліз має відбутися до кінця 2024 року. 

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: