Samsung покращить продуктивність процесора Galaxy S24 FE, але не змінить камеру

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Портал Galaxy Club, посилаючись на інсайдерську інформацію, розкрив деякі деталі щодо характеристик майбутньої фанатської версії смартфона Samsung Galaxy S24. За даними джерела, камера пристрою, швидше за все, буде вражати, але не дивувати користувачів.

Реклама

Зокрема, зазначається, що Galaxy S24 FE буде оснащений камерою з 50-мегапіксельним головним сенсором Samsung ISOCELL GN3 (1 мкм, 1/1,57″). Такий же сенсор використовувався в моделі Galaxy S23 FE і базовому варіанті S24. Очікується, що знімки, зроблені цим сенсором, будуть на приблизно тому ж рівні, що і у попередника. Ймовірно, основний модуль буде доповнений датчиком на 8 Мп з телеоб’єктивом та ультрашириком на 12 Мп, аналогічно до попередньої моделі.

Інформації про процесор, яким оснастять смартфон, поки що немає. За неофіційними прогнозами, це може бути Exynos 2400 або Snapdragon 8 Gen 2. На користь другого варіанта говорить той факт, що FE-версії щодо цього зазвичай відстають на покоління від базових моделей, щоб підкреслити різницю в їх цінових категоріях. Galaxy S23 FE випускався з чіпом Exynos 2200 або Snapdragon 8 Gen 1, але моделі Exynos 2300 у каталозі вендора немає.

Офіційних даних про майбутню «фанатську» новинку виробник поки не публікував.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ