Apple розглядає впровадження Gemini та інших ШІ-моделей у iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після презентації iOS 18 у Театрі Стіва Джобса було проведено інтерв’ю з Джоном Джаннандреа, старшим віце-президентом Apple з машинного навчання та стратегії штучного інтелекту, а також з Крейгом Федерігі, старшим віце-президентом з розробки програмного забезпечення.

Реклама

Під час розмови Федерігі особливо звернув увагу на надії Apple щодо можливості надати користувачам вибір між різними моделями штучного інтелекту для використання з Apple Intelligence. На даний момент ChatGPT від OpenAI є єдиним варіантом, проте Федерігі висловив припущення, що Google Gemini може стати альтернативою у майбутньому.

Ми думаємо, що зрештою люди, можливо, віддадуть перевагу певним моделям, які вони захочуть використовувати, можливо, тій, яка відмінно підходить для творчого письма, або тій, яку вони віддають перевагу кодуванню. Тому ми хочемо, щоб користувачі зрештою могли використовувати модель за своїм вибором. Тому ми можемо розраховувати на інтеграцію з різними моделями, такими як Google Gemini, у майбутньому.

Реклама

За словами Федеріги, рішення зосередитися на ChatGPT від початку було пов’язане з тим, що Apple хотіла «почати з кращого».

Apple почне впроваджувати функції Apple Intelligence пізніше цього року. Ці функції будуть доступні безкоштовно на iPhone 15 Pro та новіші, а також на всіх комп’ютерах Mac та iPad з чіпами M.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ