iPhone 16 Pro може встановити новий рекорд для дисплеїв смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Млин чуток про iPhone 16 набирає обертів, адже до очікуваного анонсу залишилося лише три місяці. Останні дані підтверджують одну зі змін, які з’являться в топовій моделі iPhone 16 Pro Max.

Реклама

Згідно з інформацією від IceUniverse, iPhone 16 Pro Max матиме найтонші безелі серед усіх смартфонів. Це підтверджує попередні чутки і логічно узгоджується з іншою давньою інформацією про iPhone: моделі iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max отримають більші дисплеї. Зокрема, дисплей iPhone 16 Pro збільшиться з 6,1 дюйма до 6,3 дюйма порівняно з iPhone 15 Pro, а екран iPhone 16 Pro Max зросте з 6,7 дюйма на iPhone 15 Pro Max до 6,9 дюйма.

Наступна серія iPhone Pro повинна отримати чіп A18 Pro і буде доступна в чотирьох кольорах: чорному, білому (або сріблястому), сірих варіаціях і новому рожевому відтінку, який замінить синій титановий варіант iPhone 15 Pro.

За чутками, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max знову будуть оснащені камерою з трьома об’єктивами. За чутками, ультраширока камера буде оснащена 48-мегапіксельним сенсором, що значно більше ніж 12-мегапіксельний сенсор на iPhone 15 Pro. Це означає, що знімки з ультраширокої камери матимуть більше деталей, особливо в умовах недостатнього освітлення. Також передбачається, що в iPhone 16 Pro Max будуть покращені всі три об’єктиви: два скляні та шість пластикових елементів для кожного.

Тим часом зміни будуть і в iPhone 16 і iPhone 16 Plus початкового рівня. Очікується, що обидва пристрої будуть оснащені подвійною камерою, яка представлена ​​у вигляді вертикального острівця камери у формі таблетки. Ця зміна в порівнянні з попередніми роками і багатьом нагадає систему камер на культовому iPhone X. Хоча базові моделі будуть мати інше розташування камер, технічні характеристики, схоже, не були оновлені.

Серед очікуваних змін кольорів iPhone 16 і iPhone 16 Plus – чорний, зелений, рожевий, блакитний і білий відтінки. iPhone 15 та iPhone 15 Plus доступні в блакитному, рожевому, жовтому, зеленому та чорному кольорах. Раніше ходили чутки, що звичайна серія iPhone 16 буде представлена ​​в семи кольорах: рожевому, блакитному, жовтому, зеленому, чорному, білому та фіолетовому.

Нові iPhone, швидше за все, будуть анонсовані Apple у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: