Xiaomi 15 Pro: названо технічні характеристики нового смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У цьому році відбудеться дебют нової моделі смартфона Xiaomi 15 Pro. Про характеристики цього пристрою поки що відомо обмежено, тож дані від інформатора Experience more, які розкривають деякі деталі щодо системи камери пристрою, виявляються дуже важливими. Цю інформацію повідомляє сайт Gizmochina.

Реклама

Як стверджує інформатор, модель Xiaomi 15 Pro буде оснащена системою з трьох камер – основний модуль отримає сенсор OmniVision OV50K з оптичним форматом 1/1.3 дюйма, пікселями розміром 1.2 мікрона, роздільною здатністю 50 Мп, інноваційною технологією TheiaCel, що забезпечує підтримкою функції об’єднання пікселів 4-в-1, а в телеоб’єктиві застосовуватиметься датчик IMX882 з роздільною здатністю 50 Мп, що забезпечує кращу енергоефективність і масштабування на тлі можливостей попереднього покоління, але трохи поступається OV64B за якістю знімків при цифровому збільшенні.

Очікується, що новинка постачатиметься вигнутим 2K-дисплеєм і модулем камери з квадратним компонуванням, що характеризується зміненим дизайном. Окремо виділяється оснащення пристрою чіпсетом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, який відрізняється здатністю працювати на частоті до 4.2 ГГц і високою продуктивністю, що дозволяє йому набирати до 3000 балів в одноядерному тесті Geekbench і близько 10000 балів у багатоядерному.

При цьому зазначається, що чіп нового покоління буде досить дорогим, що обмежить його використання у порівняно доступних пристроях флагманських від ряду виробників.

Як повідомляє ряд джерел, чіпсет Snapdragon 8 Gen 4 має дебютувати у жовтні поточного року. Очікується, що Xiaomi 15 Pro буде представлений за місяць після анонсу чіпа Qualcomm нового покоління.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ