На концепт-рендері продемонстрували яскравий дизайн CMF Phone (1)

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Скарбничка чуток про смартфон CMF Phone (1), який готується до релізу, поповнилася новими даними. Два інсайдери стали джерелом свіжих витоків, що розкривають ключові характеристики пристрою та його дизайн на якісному неофіційному рендері.

Реклама

Інсайдер під ніком Gadget Bits поділився технічною інформацією у соцмережі X. За його словами, CMF Phone (1) буде оснащений 6,7-дюймовим AMOLED-екраном із частотою оновлення 120 Гц. В основі смартфона буде процесор MediaTek Dimensity 7300, підтримуваний 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті. Також пристрою приписують акумулятор ємністю 5000 мАг із підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт, модуль NFC і прошивку Nothing OS на базі Android 14.

Рендер із непідтвердженим дизайном CMF Phone (1) опублікував техноблогер Рахул Джанардханан. Зображення демонструє апарат в яскраво-оранжевому корпусі з подвійною основною камерою, елементом невідомого призначення в центрі тильної панелі, а також регулятором, що обертається, в нижньому правому кутку. Ліворуч видно кріпильний елемент: за чутками, він буде використовуватися для підключення різних аксесуарів.

Ранні інсайдерські публікації повідомляли, що смартфон буде представлений у липні поточного року, але сам виробник про випуск новинки поки що не оголошував.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: