Відомий інсайдер Ice Universe розкрив деякі деталі про iPhone 16 Pro Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відомий інсайдер Ice Universe поділився новими подробицями та рендером майбутнього флагмана Apple – iPhone 16 Pro Max. За його інформацією, основна камера iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max стане ще більшою, з висотою модуля, що збільшиться на 3,9 мм порівняно з попереднім поколінням.

Реклама

iPhone 16 Pro Max отримає екран із рекордно вузькою рамкою шириною лише 1,15 мм. Креслення також підтверджують, що виріз Dynamic Island залишиться незмінним, зберігаючи фірмовий стиль пристрою.

Крім iPhone 16 Pro Max, інші моделі також отримають оновлені рамки:

  • iPhone 16 — 2,0497 мм;
  • iPhone 16 Plus — 2,0599 мм;
  • iPhone 16 Pro — 1,2 мм.

Ice Universe відомий своєю точністю у прогнозуванні нових технологій та дизайнів смартфонів. Він першим повідомив про тренд на екрани-водоспади, чубчик в iPhone X, новий дизайн iPhone 14 і 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Його джерела у відділі досліджень та розробок південнокорейського гіганта продовжують надавати ексклюзивні відомості, що робить його інформацію вкрай надійною.

Останні відомості Ice Universe підтверджують, що Apple продовжує активно працювати над покращенням дизайну та функціональності своїх пристроїв. Загалом, майбутній iPhone 16 Pro Max обіцяє стати значним оновленням у лінійці пристроїв Apple, пропонуючи користувачам ще більше можливостей та передові технології.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ