Запущено новий месенджер, який об’єднує всі інші — включаючи Telegram та WhatsApp

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Днями в мережі з’явилося повідомлення про офіційний випуск супермесенджера, який здатний об’єднати найкращі месенджери та інші подібні програми. Творці “Біпер” заявили, що їх дітище дозволяє переписуватися з друзями з Slack і Discord, Signal і Whats App, Х, Google Chat і Telegram, а також інших месенджерів і соціальних мереж. При цьому людина, яка встановила супермесенджер, отримує можливість обмінюватися СМС-повідомленнями і сервісом RCS.

Реклама

Відомо, що творцями супермесенджера є програмісти з команди, яка раніше робила спроби перенесення iMessage на пристрої під керуванням ОС “Андроїд”. Нагадаємо, що ця витівка дуже засмутила власників Apple, а тому яблучна компанія повністю блокувала таку можливість.

Зазначимо, що в Beeper також не реалізована підтримка iMessage, проте самі розробники не втрачають надії, що в майбутньому вона все ж таки з’явиться, адже очікується, що компанії Apple заборонять за законом утримувати користувачів усередині однієї фірмової екосистеми.

У новому універсальному месенджері можна додати акаунти, зареєстровані в інших подібних додатках. При цьому метод такої інтеграції залежить від конкретної платформи. Так, іноді для додавання достатньо введення коду з SMS-повідомлення, тоді як в інших випадках може знадобитися прив’язка пристрою або перехід в налаштування програми.

У Beeper є можливість вибору варіантів інтерфейсу. Зараз пропонується варіант із розширеними та спрощеними можливостями. Все листування в обох випадках об’єднується в один перелік, а тому не завжди можна одразу визначити, звідки користувач отримав повідомлення. Також ряд опцій інших месенджерів поки що не підтримується у новому додатку.

Немає в “Біпер” і платних можливостей, які, як запевняють розробники, будуть додані пізніше. Так, підписка, ціна якої на даний момент не встановлена, дозволить користувачеві використовувати мультиаккаунт, що передбачає наявність різних обліку з одного месенджера. Також було заявлено, що з розвитком у “Біпер” буде розширюватися і перелік підтримуваних месенджерів.

Зараз супермесенджер вже доступний на всіх основних платформах, включаючи Windows, Chrome OS, Linux, iOS та Android.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ