Представлені смартфони Infinix Note 40 Series Racing Edition – їх дизайн створено спільно з BMW

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Серія смартфонів Infinix Note 40 включає п’ять моделей — Note 40 4G, Note 40 5G, Note 40 Pro 4G, Note 40 Pro 5G і Note 40 Pro+, кожен з яких доступний у різних колірних варіантах. Незабаром до них приєднаються версії Note 40 Series Racing Edition, дизайн яких розроблявся разом із BMW Group Designworks.

Реклама

Infinix заявила, що пристрої Racing Edition «розроблені для молодих ентузіастів технологій» і вони «відбивають сутність швидкості та легенди завдяки своїй унікальній задній панелі та індивідуальному інтерфейсу користувача».

Реклама

В рамках цього проекту Infinix співпрацювала з BMW для підбору оптимального кольору та матеріалу обробки задніх кришок пристроїв Racing Edition. Дизайн задньої кришки отримав назву Wings of Speed, а елементи оформлення створені з використанням технології ультрафіолетового друку.

На задній панелі можна побачити зв’язані BMW символи. На додаток до цього смартфони будуть поставлятися з ексклюзивними шпалерами та інтерфейсом користувача, «натхненним енергією гоночної траси». З погляду технічних характеристик жодних змін не вносилося, пристрої Racing Edition повністю відповідають стандартним моделям.

Що стосується роздрібної вартості смартфонів, то ціна версій Racing Edition моделей Note 40 4G, Note 40 5G, Note 40 Pro 4G, Note 40 Pro 5G та Note 40 Pro+ починається від $209, $259, $279, $309 та $329 відповідно. Смартфони Racing Edition будуть продаватися на ринках різних країн, тому їхня роздрібна вартість може відрізнятися залежно від регіону.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ