В мережі з’явилися фотографії акумулятора iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відомий інсайдер Majin Bu поділився ексклюзивними зображеннями акумуляторної батареї для iPhone 16. За отриманою інформацією, Apple внесла значні зміни в конструкцію акумулятора нового покоління.

Реклама

На відміну від попередніх моделей, де батарея була упакована в м’яку пластикову фольгу, в iPhone 16 вона буде поміщена в металевий корпус. Хоча на перший погляд це може виглядати як макет, при детальному розгляді стає очевидним, що це справжня батарея з додатковою металевою оболонкою поверх стандартної упаковки.

Місткість нового акумулятора становить 3597 мА•год, що на 248 мА•год більше, ніж у iPhone 15. Цифри вигравіювані прямо на металевій поверхні корпусу. Передбачається, що така конструкція покликана покращити відведення тепла від батареї, щоб уникнути проблем із перегріванням, від яких страждала серія iPhone 15 після запуску.

Однак введення металевого корпусу неминуче призведе до збільшення маси та товщини смартфона. Можливо, всередині використовується нова технологія батарей, що вимагає жорсткого корпусу, але має більшу щільність енергії. Ряд виробників вже експериментують із перспективними матеріалами на кшталт композитів на основі карбіду кремнію для збільшення ємності акумуляторів.

Інформатор Majin Bu раніше розкрив точні дані про iPad mini, кольори iPhone 12 і шлюб у перших iPhone 15.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ