Xiaomi розробляє свій п’ятий смартфон у серії POCO M6, який буде називатися POCO M6 Plus 5G

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Xiaomi випустила новий смартфон POCO M6 4G лише вчора, і він має значні відмінності від моделі POCO M6 5G за багатьма показниками. POCO M6 4G є четвертою моделлю у серії POCO M6, яка була представлена до цього моменту. Однак тепер з’явилося більше доказів того, що розробляється п’ята модель POCO M6.

Реклама

Як і очікувалося, майбутнім смартфоном POCO M6 є POCO M6 Plus 5G. Не дивно, що консоль Google Play підтверджує, що Xiaomi оснастила пристрій дисплеєм з роздільною здатністю 1080p, а також 8 ГБ оперативної пам’яті. Крім того, в базі даних зазначено, що телефон отримає однокристальну систему початкового рівня Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 і Android 14 як операційну систему з коробки, як і POCO M6 Pro 5G.

Таким чином, схоже, що POCO M6 Plus 5G буде розташовуватися вище за стандартні моделі POCO M6 від Xiaomi, але нижче за POCO M6 Pro 4G і POCO M6 Pro 5G. На жаль, дата релізу поки що залишається неясною. Проте його поява в консолі Google Play, пов’язана лише з номером моделі «24065PC95I», означає, що Xiaomi продаватиме POCO M6 Plus 5G лише на індійському ринку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ