Google Pixel 8 незабаром отримає довгоочікуване оновлення

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Якщо ви є власником Google Pixel 8 або недавно випущеного Google Pixel 8a, у нас є хороші новини. Функція Google Pixel 8 Pro нарешті з’явиться на вашому телефоні.

Реклама

Згідно з APK-розбором програми Google AICore від Android Authority, на цих двох смартфонах з’явився новий тумблер для активації Gemini Nano. Google також згадала, що Nano буде доступним на цих телефонах через Developer Options, що говорить про швидкий запуск. Це означає, що користувачам, швидше за все, доведеться активувати її вручну, коли Gemini Nano нарешті з’явиться на Pixel 8 та Pixel 8a.

Gemini Nano – це найефективніша модель штучного інтелекту Google DeepMind. Вона була додана в Pixel 8 Pro через оновлення програмного забезпечення в грудні, але була відсутня в двох інших телефонах серії Pixel 8.

З точки зору функцій, Gemini Nano підтримує такі специфічні функції штучного інтелекту, як Smart Reply у Gboard та Summarize у додатку Recorder. Це відрізняється від чат-бота Gemini, який замінює Google Assistant.

Цікаво, що спочатку Google не планувала додавати Gemini Nano в Pixel 8. Компанія заявила, що функція не може працювати на моделях Pixel 8, що не належать до Pro через апаратні обмеження. Ця позиція швидко змінилася, що спричинило те, що ми маємо сьогодні.

Користувачі Pixel 8 і Pixel 8a повинні незабаром отримати оновлення програмного забезпечення, яке включає можливості Gemini Nano. Ми повідомимо вас, коли це станеться, і розповімо, як активувати цю функцію на вашому телефоні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ