Ось коли вийде Galaxy Watch FE від Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Останніми днями з’явилося багато інформації про Galaxy Watch FE від Samsung, і той факт, що компанія вже роздає його покупцям сімейства S24 в Бельгії, змусив нас замислитися – а що, якщо Watch FE насправді не вийде на ринок у липні разом з Galaxy Watch7 і Galaxy Watch Ultra?

Реклама

Сьогодні нові чутки в основному підтверджують наші підозри. Джерело на X тепер стверджує, що Watch FE буде випущений 24 червня.

Звичайно, оскільки на даний момент це лише чутки, ви повинні сприймати їх з дрібкою солі. Але це має сенс – наступна подія Samsung Unpacked вже дуже насичена пристроями, і Watch FE, ймовірно, не отримав би більше, ніж побіжну згадку в будь-якому випадку.

Це теж має сенс, враховуючи, що це лише перезапущений через три роки Galaxy Watch4, який має на меті слугувати дешевшою альтернативою серії Watch7.

І хоча ми не можемо гарантувати, що FE дійсно побачить світ пізніше цього місяця, ми не здивуємося, якщо це станеться. До речі, коли ми говорили, що це просто перезапущений Watch4, ми не жартували. Витік специфікацій доводить, що він ідентичний цій моделі, тому ціна буде найважливішою річчю в ньому. Попередні чутки стверджували, що він коштуватиме 199 євро в ЄС, що означає максимум 199 доларів (але, можливо, трохи менше) в США.

Звичайно, вам вирішувати, наскільки це хороша ціна для трирічного обладнання.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ