Nothing підтвердила майбутній анонс бюджетного смартфона CMF Phone 1, в якому буде використано загадкове коліщатко

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Днями Nothing опублікувала в соцмережі X тизерне зображення нового пристрою, що дало привід припустити, що компанія має намір випустити новий смартфон. Інформація підтвердилася: у новій публікації Nothing зізналася , що пристрій отримає назву CMF Phone 1 – це буде перший смартфон бренду CMF by Nothing.

Реклама

Відомості про дебютний смартфон CMF by Nothing компанія підкріпила зображенням іншого фрагмента пристрою — виробник явно зосередився на дизайні в тому сегменті смартфонів, який великі виробники часто не беруть до уваги. На цьому офіційна інформація, що представлена ​​компанією, закінчується, але інсайдери в соцмережах привели технічні характеристики пристрою.

Якщо вірити непідтвердженим даними, перший смартфон CMF отримає процесор MediaTek Dimensity 7200, 6 Гбайт оперативної пам’яті LPDDR4X, вбудований накопичувач UFS 2.2 на 128 або 256 Гбайт з підтримкою карт пам’яті, 6,7-дюймовий OLED-дисплей з частотою 2 -мегапіксельні камери, корпус із полікарбонату та акумулятор з підтримкою 33-Вт зарядки.

Реклама

Nothing обіцяє, що смартфон вийде вже скоро, але неофіційні джерела запевняють, що потенційним покупцям доведеться тиснути до червня, а коштуватиме пристрій від $249 до $279.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ