Інсайдер розкрив розміри новеньких iPhone 16 Pro і 16 Pro Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Цього року Apple планує зробити моделі iPhone 16 Pro більшими, що стане, можливо, найбільшою зміною в дизайні лінійки після нової кнопки “Захоплення”. Apple працює над різними аспектами дизайну, і, згідно з витоками розмірів, пристрої не лише матимуть тонші рамки, але й стануть вищими та ширшими. Менший Pro збільшиться з 6,1-дюймового дисплея до 6,3-дюймового, а більший Pro Max – з 6,7-дюймового до 6,9-дюймового.

Реклама

Витік габаритів, яким поділилися IceUniverse та Instant Digital, показує, що всі аспекти збільшилися, окрім одного, і ми вважаємо, що це на краще. Як уже згадувалося, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max стануть більшими з усіх чотирьох кутів, але розмір рамок зменшиться, завдяки чому флагмани матимуть найменші рамки серед усіх смартфонів, включаючи Galaxy S24 Ultra та Google Pixel 8.

Це не перший випадок, коли компанія робить вибір на користь більш тонких рамок, оскільки моделі iPhone 15 Pro минулого покоління також мали значне зменшення меж дисплея. Apple прагне досягти цього шляхом впровадження своєї структури зменшення меж (Border Reduction Structure, BRS), яка звільнить місце для розміщення схем у більш ефективний спосіб порівняно з поточними моделями.

Як бачимо, розміри показують, що пристрої стануть вищими і ширшими, в той час як рамки стануть меншими. Ми можемо припустити, що пристрої не будуть занадто великими, ніж нинішні моделі, завдяки рамкам і ширині пристроїв.

Раніше Ice Universe зазначав, що спроби Apple зменшити рамки на моделях iPhone 16 Pro зроблять флагмани найвужчими пристроями на ринку. Дивно бачити, як за ці роки iPhone пройшов шлях від найтовстіших рамок до найтонших. Однак варто зазначити, що тільки якщо ви оновлюєте пристрій з iPhone 13 або старіших моделей, рамки та розмір екрану суттєво зменшаться, оскільки 15 Pro також має тонші рамки, і різниця не буде надто помітною.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwccftech.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ