Наступний iPhone може отримати функцію з фантастичного фільму

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Уявіть, що ви щойно придбали перший складаний iPhone від Apple. Дорогою додому з місцевого Apple Store телефон вислизає у вас із рук і падає на асфальт, залишаючи невелику вм’ятину. Ви можете повернутися і заплатити Apple за ремонт, але є й інше рішення: дозволити телефону ремонтувати себе самому.

Реклама

Вищенаведений абзац, звісно, малює картину продукту Apple, який існуватиме багато років. Однак нещодавно було виявлено деякі опубліковані патенти Apple, які дають змогу припустити, що майбутні iPhone зможуть самостійно ремонтувати себе.

Як повідомляє Patently Apple, Бюро патентів і торгових марок США офіційно опублікувало 51 новий патент Apple. Ці патенти стосуються самовідновлюваних властивостей майбутніх телефонів. Технологія передбачає наявність шару самовідновлюваного матеріалу, який може покривати весь дисплей пристрою або тільки певну область, більш схильну до поломок. Основним джерелом самовідновлення буде тепло.

На практиці те, про що йдеться в нових патентах Apple, найбільше стане в пригоді складним телефонам.

Чутки говорять про те, що в найближчі роки Apple може випустити складаний iPhone. При цьому він конкуруватиме з майбутніми версіями Galaxy Z Fold від Samsung, Google Pixel Fold та аналогічними телефонами, вже представленими на ринку. Незважаючи на поліпшення, які відбуваються з кожним роком, ці телефони більш схильні до проблем з дисплеєм, оскільки вони тонші, ніж дисплеї, встановлені на більш традиційних смартфонах. Гнучкість також являє собою проблему.

iPhone, що самовідновлюється, безумовно, звучить футуристично, настільки, що більшість людей можуть припустити, що iPhone, який виправляє сам себе, неможливий. Проте, подібна концепція вже робилася. У 2013 році компанія LG представила самовідновлювану задню панель на своєму вигнутому телефоні LG G Flex, яка була призначена для усунення дрібних подряпин з плином часу.

Чи буде Apple коли-небудь впроваджувати властивості самовідновлення в майбутні продукти, поки невідомо. Як і інші технологічні компанії, Apple часто подає заявки і отримує патенти на інновації, які так і не побачили світ.

За останніми чутками, Apple може випустити складаний смартфон, який отримав назву “iPhone Flip”, вже у 2025 році. Однак дата виходу першого складного iPhone Apple постійно зсувається, що свідчить про те, що компанія не поспішає переймати досвід інших, перш ніж приступити до випуску складного телефону. Це буде варте очікування, якщо ми побачимо iPhone з цілющими властивостями.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ