Ось чому Apple має збільшити термін оновлення ПЗ iPhone до 7 років

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple вперше перемістилася з першого на третє місце за частиною оновлень ПЗ. Про це пише Phone Arena.

Реклама

Йдеться про терміни виходу апдейтів для нових моделей смартфонів. Понад десять років Apple вважалася беззаперечним лідером у питанні програмної підтримки старих смартфонів і планшетів: їхні власники отримували нові версії iOS упродовж щонайменше п’яти років, а подекуди й шести (наприклад, iPhone 6S). Однак тепер компанію обійшли.

Згідно з джерелом, Apple на вимогу влади Великої Британії опублікувала офіційний звіт, що стосується підтримки iPhone 15 Pro Max. У ньому компанія вперше позначила термін підтримки, який зазвичай лише мався на увазі – “щонайменше п’ять років з дати першої поставки”. Під “датою поставки” мається на увазі момент релізу, а це 22.09.2023.

Виходить, Apple офіційно програла ці перегони оновлень, оскільки раніше Google і Samsung заявили про 7 років підтримки своїх смартфонів. Зрозуміло, останні пару років цього терміну смартфони будуть лише отримувати патчі безпеки, але це все одно довше, ніж у Apple. Якщо компанія хоче знову стати лідером, їй доведеться збільшити терміни підтримки iPhone щонайменше до 7 років.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоphonearena.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ