Nothing Phone (3) не вийде цього року: що сталося

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Карл Пей, глава компанії Nothing, у своєму офіційному X(Twitter)-акаунті повідомив про затримку нового флагманського смартфона Nothing Phone (3). Реліз пристрою очікувався на початку літа цього року, але модель буде випущена лише у 2025-му.

Реклама

У всьому винен ШІ

У своєму блозі Карл Пей розмірковував щодо нейромереж і ШІ, які стали популярними за останні два роки. Підприємець упевнений, що головними “носіями” ШІ залишаться смартфони. Пей вважає, що те, як ми використовуємо смартфони, потребує капітального перегляду, оскільки нинішній користувацький досвід залишається незмінним упродовж понад десяти років.

Карл Пей уявляє собі майбутнє, в якому смартфони пропонують високо “персоналізований і динамічний інтерфейс”, що сприяє більш людському зв’язку з технологіями, роблячи взаємодію природнішою та інтуїтивно зрозумілою.

Реклама

Очільник уточнив, що Nothing протягом останніх двох місяців працює над новим смартфоном, який буде взаємодіяти з користувачем за допомогою ШІ. Мабуть, цього часу не вистачило, щоб довести все до ладу перед літнім релізом, тому вихід Nothing Phone (3) затримається до 2025 року – до цього часу інженери компанії впровадять ШІ-технології в смартфон і повністю перероблять інтерфейс Android, перетворивши звичну ОС на щось нове.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ