Samsung випадково виклала маркетингове зображення Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після тривалого періоду чуток і витоків Samsung нарешті підтвердила дизайн Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6, але варто зазначити, що навряд чи це було навмисно. Компанія випадково виклала маркетингове зображення на своєму офіційному веб-сайті в Казахстані.

Реклама

Якщо подивитися на зображення, стає ясно, про що йдеться. Це зображення підтверджує безліч чуток і витоків, що з’явилися раніше. Обидва смартфони мають дизайн, схожий на Galaxy S24 Ultra, з більш плоским гранями.

У дизайні камери задньої панелі Galaxy Z Fold 6 також є зміни. Зображення також підтверджує наявність бокового сканера відбитків пальців на Galaxy Z Fold 6. Також згадується Galaxy AI. Штучний інтелект є актуальною темою в сучасному світі, і Samsung, імовірно, розповість про нього на основному заході наступного місяця.

Передбачається, що обидва смартфони надійдуть у продаж 10 липня, однак, Samsung поки не підтвердила дату проведення другого заходу Unpacked цього року. Передбачається, що він відбудеться 10 липня в Парижі.

Galaxy Z Fold 6 матиме менш виразну складку і буде ширшим, а Galaxy Z Flip 6 залишиться з тими ж розмірами дисплея. Очікується, що обидва смартфони використовуватимуть чип Snapdragon 8 Gen 3 і Android 14 з One UI 6.1.1.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ