Xiaomi Mi Note 5 скоро надійде в продаж: технічні характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, вже 31 травня 2018 року компанія Xiaomi проведе дуже велику презентацію, в рамках якої вона офіційно представить публіці кілька очікуваних новинок, серед яких виявиться смартфон Mi 8, смарт-браслет Mi Band 3 і операційна система MIUI 10. Сьогодні, 25 травня, в мережі з’явилася інформація про ще одну новинку, яку повинні анонсувати на майбутній захід. Мова про телефон Xiaomi Mi Note 5.

Як повідомляє профільний ресурс Gizchina, вже в кінці нинішнього місяця відбудеться офіційна презентація смартфона Xiaomi Mi Note 5. Джерело навіть розкрило технічні характеристики цього мобільного пристрою. Вдалося з’ясувати, що апарат отримає 5,99-дюймовий IPS-екран з здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +), 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 835 з тактовою частотою 2,45 ГГц, графічний прискорювач Adreno 540 і модем X16 LTE. За своїм дизайном апарат виявиться сильно схожий на недавно представлений Mi 6X.

Базова модифікація новинки зможе запропонувати 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також подвійну основну камеру з підтримкою системи оптичної стабілізації зображення для підвищення різкості знімків, зроблених «на ходу». Купити Xiaomi Mi Note 5 в Китаї покупці зможуть за $ 350. Мобільний пристрій повинен отримати роз’єм USB Type-C, а також ряд інших компонентів, в тому числі модулі Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE і NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо зауважити, що Xiaomi Mi Note 5 повинен стати чимось на зразок збільшеної в розмірах версії Mi 8, але з більш слабким технічним оснащенням. На підставі цього можна припустити, що дисплей телефону отримає виріз у верхній частині, а також зможе похвалитися сканером особи 3D Face, які працюють не за рахунок програмного алгоритму, а завдяки зв’язці «заліза» і програмного забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.