Названо 10 найпотужніших Android-смартфонів у світі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Експерти AnTuTu опублікували новий рейтинг продуктивності флагманських пристроїв під управлінням ОС Android. Дані зібрані в період з 1 по 31 травня 2024 року. Вони відображають середню, а не найвищу оцінку гаджетів у тестах продуктивності, йдеться на сайті бенчмарка.

Реклама

Хто в топі

Лідерські позиції займають пристрої з потужним процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Це восьмиядерний чипсет, який було анонсовано 24 жовтня 2023 року. Він виготовляється за 4-нанометровим техпроцесом, має одне ядро Cortex-X4 на 3300 МГц, три ядра Cortex-A720 на 3150 МГц, два ядра Cortex-A720 на 2960 МГц і два ядра Cortex-A520 на 2270 МГц.

Перше місце рейтингу дісталося ASUS ROG Phone 8 Pro – телефону, орієнтованому на ігри. У тестах продуктивності він видає в середньому 2 112 748 балів. Така міць у поєднанні зі стриманим дизайном, безсумнівно, робить його кращим вибором для користувачів з обмеженим бюджетом та інтенсивними потребами в геймерському середовищі.

Друге місце посідає Red Magic 9 Pro з результатом 2 074 893 бали. Цей телефон може похвалитися приголомшливим повноекранним дизайном. Передня камера вміло захована під дисплеєм.

Крім того, кути екрана такі ж квадратні, як у преміальних пристроїв Samsung. Процесор Qualcomm всередині активно охолоджується вбудованим турбовентилятором і забезпечує відмінні результати в іграх. Він оснащений масивною батареєю ємністю 6500 мАг. Але є і мінуси з погляду роздільної здатності екрана, можливостей основної камери і ваги.

На третьому місці закріпився iQOO 12, який набирає в середньому 2 033 036 балів.

Експерти виділяють у ньому добре збалансовану конфігурацію, яка не тільки відповідає вимогам практично всіх ігор для Android, а й непогано справляється з фотографією. Його основна камера і телеоб’єктив з перископом забезпечують фантастичні можливості фотозйомки, використовуючи передові алгоритми обробки зображень vivo.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ