iPhone отримає функції які вже є в Google Pixel, Samsung Galaxy та Huawei

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З’явилися подробиці щодо функції розумного редагування фотографій на iPhone за допомогою генеративного штучного інтелекту, які з’являться в iOS 18. Їх повідомив Марк Гурман із Bloomberg.

Реклама

Apple розробила нову функцію видалення об’єктів, за допомогою якої генеративний ІІ розпізнає, прибирає небажаний об’єкт і заповнює згенерованим контентом область, який відповідає його оточенню. Система працює за тим же принципом, що на смартфонах Google Pixel, Samsung Galaxy та Huawei.

Apple розробила «внутрішню програму» під назвою Generative Playground, яка може дозволити користувачам скористатися вищезгаданою функцією редагування фотографій на базі штучного інтелекту. Функцію можна інтегрувати в iMessage для зручності обміну контентом. Крім того, повідомляється, що iOS 18 дозволить вам створювати персональні смайли.

Крім цього, iOS 18 запропонує можливість автоматичного генерування відповідей, які враховуватимуть такі фактори, як імена, події календаря, місця, час та багато іншого. Siri також знаходиться у стадії покращення.

Додаток Notes отримає серйозне оновлення в iOS 18 та macOS 15 і буде можливості генеративного штучного інтелекту для перетворення мови на текст та узагальнення інформації. Користувачі зможуть записувати аудіо прямо з програми нотаток, перетворювати його на текст і підсумовувати інформацію.

Подробиці розкажуть на WWDC, що проходитиме з 10 по 14 червня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizmochina.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ