«Розкладачку» Honor Magic V Flip вперше показали наживо

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилися реальні зображення Honor Magic V Flip, які підтверджують ранні витоки про дизайн майбутнього смартфона. На кадрах видно великий зовнішній дисплей телефону та задня камера. Дівчина-модель використовує їх, щоб зробити Selfie, пише Gizmochina.

Реклама

Судячи з фотографій, додатковий екран відрізняється вузькими рамками. Основна камера подвійна може виконувати роль фронталки. На нижній половині пристрою є логотип Honor.

Очікується, що телефон може бути випущений у середині або наприкінці червня. Люди, знайомі з розробкою, стверджують, що компанія вразить фанатів найбільшим зовнішнім екраном, який будь-коли поміщався в телефон-розкладачку. Схоже, зовнішній дисплей стане головною особливістю передбачуваного Honor Magic V Flip.

За наявними даними, виробник працював над проектом доладного смартфона останні два роки. У закритому стані телефон матиме товщину 15-17 мм. Для порівняння: Huawei Pocket 2, випущений у лютому цього року, у закритому стані має такі ж 15,3 мм.

Телефон-розкладачка із номером моделі LRA-AN00 нещодавно пройшов сертифікацію 3C. Згідно з лістингом, пристрій підтримує швидку зарядку потужністю 66 Вт. Інші характеристики гаджета не уточнюються.

У телефону буде дві різні версії: дорога та відносно доступна. Вони можуть відрізнятися камерами та особливостями начинки.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ