GSMArena: Poco F6 цікавіший покупцям, ніж Poco F6 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Популярний ресурс GSMArena, що спеціалізується на мобільних пристроях, провів серед користувачів опитування, присвячене новим субфлагманським смартфонам Poco F6/Poco F6 Pro від китайської корпорації Xiaomi. Як з’ясувалося, молодший смартфон здається читачам привабливішим – придбати його готові 37.4% респондентів проти 25.9%. Не хочуть купувати Poco F6 23,7% опитаних. У випадку F6 Pro таких набагато більше – 50.5%

Реклама

Результати опитування пояснюються досить легко – Poco F6 Pro у базовій модифікації коштує 499 доларів, а Poco F6 – лише 379 доларів. При цьому обидва девайса мають схожий рівень продуктивності, хоча старший, звичайно, має деяку перевагу. А чіпи Snapdragon 8 Gen 2 і Snapdragon 8s Gen 3, встановлені в смартфонах, не демонструють хоч скільки-небудь значного рівня тротлінгу – рішення оснащені якісними системами охолодження.

Насамкінець варто сказати, що Poco F6 і Poco F6 Pro являють собою спецверсії Redmi Turbo 3 і Redmi K70, адаптовані для міжнародного ринку. На даний момент це, ймовірно, одні з найбільш продуктивних смартфонів у своїх цінових сегментах – обидві моделі чудово підходять для вимогливих мобільних ігор, таких як Genshin Impact або Honkai: Star Rail.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ