У Google Phone на смартфонах Pixel зникне рядок стану

Час читання: < 1 хв.
У Google Phone на смартфонах Pixel зникне рядок стану

Google на своїх смартфонах серії Pixel почала реалізовувати єдиний матеріальний дизайн Material You, призначений для наведення порядку в інтерфейсі та створення цілісного стилю, що впізнається.

Реклама

Як зазначає видання Android Police, суть цієї концепції в тому, щоб інтерфейс зливався з фоном, щоб користувач у процесі взаємодії з пристроєм не відволікався на дрібні, здавалося б непомітні, але все ж таки подразнюючі деталі. За логікою розробників Google, коли люди щось помічають і зациклюються на цьому, починаються проблеми.

Зараз читають  Штучний інтелект в стилі ChatGPT виявлено у бета-версії HyperOS

Тому зайві з погляду нового дизайну, але стандартні елементи інтерфейсу тепер вважаються помилкою. Так, для того, щоб користувач не відволікався при роботі з додатком «Телефон» у смартфонах Pixel, при його відкритті в інтерфейсі зникає однотонний «рядок стану».

Натомість «артефакту» користувачі бачитимуть інтерфейс «від краю до краю».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.