Запуск смартфона OnePlus Nord 4 з продуктивним чіпом може відбутися у другій половині липня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вже за кілька тижнів китайська компанія OnePlus може представити свою нову модель смартфона на глобальному ринку, Nord 4, оснащену продуктивним чіпом та якісним дисплеєм, йдеться у публікації сайту GSMArena.

Реклама

Повідомляється, що смартфон OnePlus Nord 4 може виявитися ребрендингом моделі Ace 3V, що вже вийшла на китайському ринку. з роздільною здатністю 1240×2772, частотою оновлення 120 Гц і пікової яскравістю 2150 ніт, а також основної камери з роздільною здатністю 50 мегапікселів з оптичною стабілізацією зображення, надширококутного модуля з роздільною здатністю 8 мегапікселів і 16-.

Крім того, нова модель має бути оснащена акумулятором ємністю 5500 мА·год, випускатися у версіях з 12/16 ГБ оперативної та 256/512 ГБ постійної пам’яті, а також працювати під керуванням операційної системи Android 14 з оболонкою OxygenOS 14.

Очікується, що офіційна презентація OnePlus Nord 4 відбудеться у другій половині липня поточного року у період між 15 та 21 липня.

При цьому інформації про передбачувану вартість нової моделі та її доступність у конкретних регіонах поки що не надається.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ