Смартфони

Samsung Galaxy Z Fold 6 отримає ширший екран та покращений дизайн

Share
Час читання: 2 хв.

Очікується, що довгоочікуваний Samsung Galaxy Z Fold 6 задовольнить давній запит користувачів: ширший екран. Нещодавні витоки з надійних джерел, у тому числі від Ice Universe, показали, що майбутній складний телефон матиме значно ширший дисплей порівняно з його попередником Galaxy Z Fold 5. Очікується, що це оновлення покращить загальне враження від користувача, особливо коли йдеться про друкування на пристрої.

За чутками, на додаток до ширшого екрану Galaxy Z Fold 6 має квадратний дизайн, схожий на нещодавні флагманські моделі Samsung. Ця зміна очевидна на рендерах, що просочилися, які показують більш незграбний і менш вигнутий дизайн порівняно з Z Fold 5. Очікується, що новий дизайн забезпечить більш міцний і преміальний вигляд завдяки титановій рамці та захисту Gorilla Glass Armor, аналогічною Galaxy s24 Ultra.

Очікується, що Galaxy Z Fold 6 буде оснащений найновішим процесором Snapdragon 8 Gen 3 і, ймовірно, матиме батарею трохи більшого розміру. Телефон може зберегти те ж налаштування камери, що і Z Fold 5, але ходять чутки про можливе оновлення до 200-мегапіксельного сенсора, аналогічного тому, що встановлений у Galaxy S24 Ultra. Крім того, очікується, що пристрій матиме водонепроникність IPX8 та швидку зарядку потужністю 25 Вт.

Внутрішній дисплей Galaxy Z Fold 6 залишиться з діагоналлю 7,6 дюйма, але з новим співвідношенням сторін 7:6, що є значним покращенням порівняно із співвідношенням 5:6 у його попередника. Ця зміна забезпечить користувачам зручніше використання, особливо під час перегляду відео або ігор. Розмір захисного екрану також трохи збільшиться: ширина збільшиться на 2,8 мм порівняно з Z Fold 5.

Очікується, що Samsung Galaxy Z Fold 6 буде офіційно представлено 10 липня 2024 року на заході Samsung Galaxy Unpacked у Парижі. Завдяки покращеному дизайну, ширшому екрану та покращеним технічним характеристикам Galaxy Z Fold 6 може стати лідером на ринку складних телефонів.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Названо 6 нових функцій у прошивках Xiaomi HyperOS 2.0

    Очікується, що 23 жовтня відбудеться офіційна презентація нових флагманських смартфонів серії Xiaomi 15, а також…

    26.09.2024

    Новий аксесуар для розумного дому від Apple може отримати «квадратний» дисплей

    З’явилися чутки, що Apple працює над новим розумним дисплеєм, який буде схожим на iPad і…

    26.09.2024

    ChatGPT тепер уміє спілкуватися з користувачами різними голосами в новому розширеному режимі

    Компанія OpenAI запровадила розширену версію голосового режиму в ChatGPT, яка наразі доступна лише користувачам платних…

    26.09.2024

    iPhone 16 став найбільш непопулярним смартфоном Apple за останні 5 років

    Фінансова компанія Morgan Stanley провела дослідження щодо термінів очікування нових iPhone і дійшла висновку, що…

    26.09.2024

    Xiaomi Band 9 та Buds 5 дебютували на глобальному ринку

    Xiaomi анонсувала свої нові гаджети, Band 9 та Buds 5, ще в липні в Китаї.…

    26.09.2024

    Угода про штучний інтелект в ЄС відхилена Apple, хоча OpenAI та Google висловили підтримку

    Користувачі з ЄС, які сподіваються на позитивні новини щодо Apple Intelligence, можуть засмутитися. Поточний конфлікт…

    26.09.2024