Смартфони Samsung не отримають нову функцію Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google нещодавно представила останнє оновлення Android Feature Drop, що включає багато цікавих функцій.

Реклама

Одна з найочікуваніших – це нова функція Instant Hotspot, яка дозволяє підключити Android-планшет або Chromebook до точки доступу телефону одним дотиком.

Ця функція працює на телефонах Android 11 і вище, але, як з’ясувалося, вона не буде доступна на пристроях Samsung.

Якщо у вас є Android планшет або Chromebook без підтримки стільникового зв’язку, ви можете використовувати мобільне підключення вашого телефону для виходу в інтернет.

Більшість пристроїв підтримують створення мобільної точки доступу, але процес підключення може бути складним, особливо якщо потрібно вводити пароль.

Функція Instant Hotspot спрощує цей процес, дозволяючи підключити пристрій до точки доступу телефону без введення пароля. Це особливо зручно для користувачів, які часто працюють на ходу.

Тим не менш, Samsung вирішила відмовитися від підтримки цієї функції, що, ймовірно, пов’язане з бажанням компанії стимулювати користувачів купувати пристрої усередині своєї екосистеми.

Samsung вже пропонує функцію Auto Hotspot в One UI, яка дозволяє легко підключати планшети Samsung до точки доступу телефону Samsung.

Однак без підтримки Instant Hotspot, пристрої Samsung не зможуть миттєво підключатися до точок доступу на пристроях інших виробників.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAndroid Authority

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ